In blijvende herinnering nemen wij afscheid van Gerard Smid

doorMarieke Peters

In blijvende herinnering nemen wij afscheid van Gerard Smid

 

Op donderdag 1 augustus ontvingen wij het droevige bericht dat ons NBV-lid

Gerard Smid

na een kortstondige ziekte is overleden.

Woorden schieten tekort voor dit grote verlies. In gedachten zijn we bij de familie en vrienden van Gerard.

In Gerard verliezen wij een zeer toegewijde en passionele bowler van het eerste uur. Wij zullen Gerard blijven herinneren aan zijn unieke stijl van bowlen, maar bovenal als sportman met het (bowling)hart op de juiste plaats.

Wij wensen Desiree, Charlotte, Juriaan en familie en (bowling)vrienden, namens de leden en het bestuur van de NBV heel veel kracht en sterkte toe in de komende zware tijd.

Voor informatie over de mogelijkheid tot afscheid nemen en de crematieplechtigheid, zie het geplaatste overlijdensbericht.

 

Weezenkerkhof Neerbosch

In het crematorium is een collectebus aanwezig. Gerard zette zich als vrijwilliger in als onderzoeker voor het Weezenkerkhof Neerbosch. In plaats van bloemen zou Gerard het fijn hebben gevonden als er bij het afscheid een gift voor het Weezenkerkhof Neerbosch wordt gedoneerd. Het lijkt ons als bestuur mooi als we gezamenlijk als vereniging dit goede doel zouden steunen (geheel vrijblijvend). We brengen het dus graag onder de aandacht. Natuurlijk kan dit direct aan het Weezenkerkhof Neerbosch. Het mag ook naar de NBV-rekening (o.v.v. Donatie Weezenkerkhof), dan zullen we alle (kleine) bijdragen verzamelen en aan het Weezenkerkhof Neerbosch doneren.

 

Achter elke traan van verdriet, schuilt een glimlach van herinnering.

 

Over de auteur

Marieke Peters administrator